Fruktbud i Stockholm – en ny eller gammal trend?

Fruktbud är en företeelse som börjar bli allt mer vanlig i städer som Stockholm och andra. Det är en gåva från företaget till all den personal man månar om.

Att ta hand om sin personal är en trend som växer sig allt starkare och starkare. Det finns gott om undersökningar som visar att en arbetsplats där man känner sig välkommen och sedd, omhändertagen och lyssnad på, är en plats där människor mår bra och därför presterar bättre.

Det är inte med piskan som vapen som man får en människa att vilja göra ett bra jobb. Det är mer med vänlighet och omtänksamhet som viljan att ge tillbaka uppstår, i form av att prestera ett bra arbete. Så borde det kanske vara på alla arbetsplatser men det är inte alltid så som är fallet. Kanske håller det dock på att vända.

Att man bokar fruktbud blir allt vanligare i Stockholm

Trenden som visar att fruktbud i Stockholm blir allt vanligare ger också vid hand att man har börjat intressera sig för människors hälsa. Det har tidigare föregåtts av den trend som gjorde att man beställde massage för att de som ville skulle kunna få det via sin arbetsplats.

Både massage, avslappning samt vitaminer och mineraler är ypperliga sätt att ge en kropp det den behöver i form av återhämtning, avkoppling och vital hälsa. Resten av livsföringen får man ordna med själv på sin fritid. En del företag har dock även motion på agendan.