Om bloggen

Hur fungerar det med hemstädning? Hur ska man tänka inför en renovering? Vad får man göra – och vad får man inte göra – om man ska bygga om ett badrum? Det finns hur många frågor som helst och detta oavsett ämne. Genom att ställa frågor får man – förhoppningsvis – svar och det är det vi vill erbjuda på den här sidan.

Vi som driver sidan har olika bakgrunder och befinner oss i olika åldrar. Det gör att vi dels har olika intressen och att vi dels också sitter på olika kunskaper som kan ge dig som läsare de svar du vill ha. Vi kommer dessutom att skriva om det som vi själva vill veta mer om. Det borgar för att sidan hela tiden kommer att uppdateras med nya spännande ämnen om allt mellan himmel och jord.

Hur tar vi oss an den nya utmaningen i vår tid i form av stress? Kan vi ändra våra våra vanor och implementera rörelse, nyttigare mat och en sundare livsstil – utan att göra avkall på bekvämlighet? Hur ska man som familj göra för att få ihop det livspussel som många brottas med – och hur ska man agera om man känner att man håller på att misslyckas totalt?

Vi kommer inte att backa undan från svåra frågor utan vi tar oss an exempelvis juridiska spörsmål – vårdnadstvister, narkotikabrott och andra tyngre ämnen – med lika stort intresse som vi gör med exempelvis renoveringsfrågor och frågor gällande kost och hälsa. Är du vetgirig? Då har du hamnat på rätt ställe!