Frysa ägg Stockholm – trygghet för framtiden 

Den biologiska klockan tickar och för många kvinnor så kan ljudet i fråga skapa en enorm stress. Har man exempelvis ingen partner och börjar bli över 30 år så kan detta innebära att man också tappar fertilitet. För varje år som passerar så minskar chanserna att man ska kunna bli gravid. 

Ett annat dilemma kan handla om att man som kvinna vill göra en karriär innan man skaffar barn. Man vill hinna plugga, man vill skaffa ett bra jobb, man vill tjäna pengar och därefter är man redo att bilda en klassisk familj. Ser man till allt detta så handlar det om problem som få män upplever på samma tydliga sätt. 

Ska man då exempelvis ge upp sina drömmar för att skaffa barn – eller ska man följa sin plan och genom detta kanske riskera att man aldrig får barn. Idag finns en lösning som innebär att man låter frysa ägg i Stockholm

Frysa ägg Stockholm – fokusera på nuet 

Utan att gå in på alltför många detaljer om hur det går till att frysa ägg i Stockholm så kan vi förenklat – ytterst förenklat – säga att det innebär att du som kvinna låter plocka ut fertila, friska ägg ur din kropp, fryser in dem på en fertilitetsklinik och där du sedan kan placera äggen i kroppen när du är redo att skaffa barn. Din kropp åldras – men de ägg som används är fortfarande användbara då de bildades under en mer fertil ålder. 

Givet detta så är det också en bra idé att A) frysa ägg i Stockholm så snart som möjligt och då gärna innan 30-35 års ålder och B) att se till att frysa in så många ägg som möjligt. 

Det finns givetvis inga garantier på att man lyckas bli gravid genom att frysa ägg i Stockholm – men det handlar om en process som visar fina resultat och som definitivt kommer att lindra den stress som det tickande ljudet från den biologiska klockan ger ifrån sig.