Vad räknas som skrot i Västerås?

Skrot kan vara föremål av olika sorters metall, men skrot kan också vara allt elektronikavfall, batterier, sladdar och kablar som du har samlat på hög genom åren och gärna vill bli av med.

Du kanske har tänkt många gånger på att rensa upp och slänga det, men du kan faktiskt sälja det och få pengar istället. Lämna allt till en seriös skrotfirma i Västerås. Där tar man emot allt från rostiga stekjärn till gamla datorer. Kabelskrot får du mer betalt för om du tar bort plasten.

Har du inte möjligheter att köra och lämna ditt skrot kan du be firman att hämta det hos dig. Det kan ju till exempel vara skrymmande lantbruksredskap eller gamla järnsängar.

Materialet kan återvinnas

Hur ful, avskavd och rostig järnsängen än är, kommer materialet att återvinnas och bli till nytta någon annanstans. Då spelar det ingen roll hur böjt eller slitet ditt skrotföremål är, för det finns ett högt andrahandsvärde på själva metallen. Underskatta därför inte de rikedomar du har i dina gömmor, för det är inte bara guld som är värdefullt. Det är dumt att kasta bort sådant som du kan sälja och få betalt för. Det kan bli till byggmaterial eller nya möbler.

Kolla igenom källarförråd och garage och inte minst vindsutrymmen, för där kan du göra fynd. Om du har ärvt eller köpt en gammal fastighet, finns där säkert många gamla föremål som du inte frågar efter alls. När du renoverar eller fräschar upp där kan du tjäna en slant på skrotet.

Publicerat den
Kategoriserat som Bil